Δεν είναι μυστικό πως το ντεμακιγιάζ παίζει τεράστιο ρόλο στην ρουτίνα της ομορφιάς σου. Φυσικά και ξέρεις πως δεν πρέπει να κοιμάσαι χωρίς να έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ από το πρόσωπο σου αλλά πώς θα πετύχεις γρήγορο ντεμακιγιάζ ακόμη και όταν κλείνουν τα μάτια σου από τη νύστα; Παρακάτω θα μάθεις 3 εναλλακτικούς και γρήγορους τρόπους να ξεβαφτείς ακόμη και αν δεν έχεις γαλάκτωμα ή ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ.

Λαδάκι για μωρά: Τα μωρομάντηλα είναι ένα σούπερ τρόπος να πετύχεις τέλειο ντεμακιγιάζ αλλά αν θέλεις να ξεβάψεις τέλεια την μάσκαρα που είναι και το δυσκολότερο από τα προϊόντα μακιγιάζ τότε αν απλώσεις λίγο λαδάκι για μωρά σε λίγο βαμβάκι θα δεις πως θα την απομακρύνεις από τα βλέφαρα εύκολα και χωρίς να χάσεις… πολύτιμες βλεφαρίδες. Εξάλλου είναι ότι πιο απαλό μπορείς να βάλεις στα βλέφαρα σου.

Μην το πιεις: Το γάλα κάνει θαύματα και για το ντεμακιγιάζ σου! Ρίξε λίγο γάλα σε ένα βαμβάκι και θα δεις το άι-λάινερ σου αλλά και την μάσκαρα να απομακρύνονται εύκολα και χωρίς να κλάψεις ούτε βλεφαρίδα.

Βαζελίνη: Για το ντεμακιγιάζ των ματιών σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρή ποσότητα βαζελίνης σε ένα βαμβάκι και να ξεβαφτείς αρκεί όμως μετά να φροντίσεις να ρίξεις μπόλικο νεράκι και να ξεπλυθείς καλά.

Womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook