Έχει συγκλονίσει όλη τη Γερμανία, ο άδικος χαμός της 23χρονης τουρκικής καταγωγής, φοιτήτριας, Τουγτσέ Αλμπαϊράκ, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, μετά από την άγρια επίθεση που δέχτηκε, στις 14 Νοεμβρίου, σε πάρκινγκ εστιατορίου.

Η φοιτήτρια που διέμενε στη Γερμανία, παρενέβη και σταμάτησε ομάδα ανδρών που παρενοχλούσαν δύο έφηβες στις τουαλέτες εστιατορίου στο Όφενμπαχ. Μετά απ’ αυτό, κάποιος της επιτέθηκε στο πάρκινγκ, την χτύπησε στο κεφάλι και την άφησε εγκεφαλικά νεκρή!

\"iroida2.jpg\"
Η κοπέλα αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή την Παρασκευή, την ημέρα που θα γιόρταζε τα 23α της γενέθλια και η νεκρώσιμη τελετή μεταδόθηκε απευθείας από το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, της Φρανκφούρτης.

\"iroida4.jpg\"
Ο εκπρόσωπος της Μέρκελ εξέφρασε «την απόλυτη συμφωνία» της καγκελαρίου με την πρόταση του Προέδρου Γιόαχιμ Γκάουκ να τιμηθεί η νεαρή κοπέλα με τον Ομοσπονδιακό Σταυρό του Τάγματος της Αξίας.

Οι λεπτομέρειες του συμβάντος παραμένουν συγκεχυμένες. Αυτό που λέγεται είναι ότι η άτυχη κοπέλα καθόταν σε ένα τραπέζι με φίλους της, όταν άκουσε από τις τουαλέτες τις φωνές δύο εφήβων. Τότε επενέβη για να τις υπερασπίσει από μια μικρή ομάδα ανδρών που τις παρενοχλούσε. Η φύση της παρενόχλησης αυτής δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη και οι έφηβες, 13 και 16 ετών, παρουσιάστηκαν μόλις τη Δευτέρα στην αστυνομία, αφού τις αναζητούσαν μάταια επί δύο εβδομάδες.

\"iroida7.jpg\"
Λίγο αργότερα, στον χώρο στάθμευσης του εστιατορίου, η φοιτήτρια χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος. Νοσηλευόταν σε κώμα και δύο εβδομάδες αργότερα, την ημέρα των 23ων γενεθλίων της, υπέκυψε.

Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν έναν ύποπτο από τις κάμερες παρακολούθησης του εστιατορίου.  Πρόκειται για έναν 18χρονο νεαρό, σεσημασμένο για κλοπές και ταραχές, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild παραδέχθηκε ότι χτύπησε την Τουγτσέ, όμως διαβεβαιώνει ότι επρόκειτο «απλώς για ένα χαστούκι».

\"iroida5.jpg\"
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας της Τουγτσέ έδειξαν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε χτύπημα στο κεφάλι, όμως δεν διευκρινίζεται αν πέθανε από το χτύπημα ή από την πτώση της στο έδαφος.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook