Υπό κατάληψη το κεντρικό κτίριο της διοίκησης του ΤΕΙ Αθήνας. Φοιτητές χτύπησαν και έβρισαν χυδαία τον Mιχάλη Μπρατάκο ενώ του φώναζαν \”ο Ρωμανός πεθαίνει κι εσύ υπογράφεις πτυχία\”.

Υποστηρικτές του Νίκου Ρωμανού κάνουν κατάληψη στο ΤΕΙ της Αθήνας, στο οποίο έχει περάσει ο απεργός πείνας μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις που έδωσε.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας περιγράφει πως δέχθηκε την επίθεση από ομάδα φοιτητών

Όπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας, Μιχάλης Μπρατάκος \”γύρω στις 8.30 το πρωί, ήρθε μια ομάδα φοιτητών από το ΤΕΙ της Αθήνας, δεν ξέρω αν ήταν και από άλλα ΤΕΙ, έχοντας μια εμπροσθοφυλακή 4 με 5 ατόμων οι οποίοι ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένοι και απαιτητικοί.

Φώναζαν περάστε όλοι έξω, γίνεται κατάληψη και χτυπώντας τις πόρτες. Δεν πρόλαβα να σηκωθώ από το γραφείο μου γιατί εκείνη την ώρα υπέγραφα πτυχία. Οπότε μπήκαν μέσα στο γραφείο μου και φωνάζοντας και βρίζοντας χυδαιότατα μου ζήτησαν να βγω έξω.

Εγώ παρέμεινα στο χώρο και τους είπα οτι πρέπει να υπογράψω αυτά τα πτυχία γιατί έχω ορκωμοσία. Πάλι υβρίζοντας χυδαιότατα πήραν το φάκελο με τα πτυχία και τον πέταξαν, κάποια μάλιστα ποδοπατήθηκαν.

Ενας από αυτούς, τον οποίο δεν γνωρίζω, χειροδίκησε εναντίον μου. Δε με χτύπησε στο πρόσωπο αλλά με έπιασε από το λαιμό. Βρίζοντας βέβαια, δεν μπορώ να σας πω με τις χυδαίες εκφράσεις. Το σύνθημά τους ήταν \”ο Ρωμανός πεθαίνει κι εσύ κάθεσαι και υπογράφεις πτυχία; Εξω\” και μετά συνέχιζαν με βρισιές.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζουν την κατάληψή τους, έχω κλειδώσει τις πόρτες και είναι στον προθάλαμο του κεντρικού κτιρίου της διοίκησης και έχουν αναρτήσει πανό. Το πρωί που ξεκίνησε η διαδικασία της κατάληψης δεν ήταν παραπάνω από 25 άτομα\” ειπε τέλος ο κύριος Μπρατάκος.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook