Σήμερα Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Κρήτης ως νόμιμος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου υπέγραψε την σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών με λεωφορεία (μικρά και μεγάλα), ή Δ.Χ. επιβατικά σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη δήλωσε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ολοκλήρωσε πρώτη σε ολόκληρη την Κρήτη τις διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.

Χρειάστηκαν πολλοί μήνες συζητήσεων ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα δρομολόγια που καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών στα σχολεία ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας με τον πιο ασφαλή και ικανοποιητικό τρόπο. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι η σύμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου εγκρίθηκε χωρίς καμία τροποποίηση αφού θεωρήθηκε ολοκληρωμένος φάκελος από το Ελεγκτικό Συμβούλιο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook