​Δεν υπάρχουν πολλές προτάσεις γάμου που να είναι ορατές ακόμα και από το διάστημα. Όμως ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Yasushi Takahashi – γνωστός και ως Yassan – άφησε τη δουλειά του για να ταξιδέψει στην Ιαπωνία διανύοντας 7.000 χιλιόμετρα σε έξι μήνες κυρίως με τα πόδια ενώ άλλες φορές χρησιμοποίησε αυτοκίνητο, πλοίο ή ποδήλατο.

Η τεχνολογία του GPS κατέγραψε κάθε του βήμα αφού το ταξίδι του ξεκίνησε από το νησί Hokkaido μέχρι το Hyodo Cliff στο νησί Kyushu. Έτσι η κίτρινη γραμμή που σχεδιάστηκε από το GPS για τη διαδρομή του, σχημάτισε τη φράση Marry me, δηλαδή Παντρέψου με.

Το τελευταίο στάδιο του ρομαντικού ταξιδιού του Yasushi Takahashi περιελάμβανε ένα τεράστιο τόξο μέσα σε μία κάρδια. Έτσι ολοκληρωνόταν η εντυπωσιακή πρόταση γάμου.

\"23AF14A600000578-2860396-image-a-12_1417693961072.jpg\"

Όπως καταλαβαίνετε κάθε προορισμός του ταξιδιού σχεδιάστηκε προσεχτικά έτσι ώστε το GPS να σχηματίσει σωστά την πρόταση γάμου πάνω στον χάρτη.

«Ήθελα να γράψω την μεγαλύτερη πρόταση γάμου στον κόσμο και σκέφτηκα πως το GPS θα μπορούσε να με βοηθήσει σε αυτό.» σημείωσε ο Yassan.

Το ρομαντικό του ταξίδι θα παρουσιαστεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για το πώς το περπάτημα μπορεί να οδηγήσει σε εκπληκτικά πράγματα.

Ο Yassan σαν μέρος της μοναδικής πρότασης γάμου που έκανε, δημιούργησε και ένα βίντεο που είναι χωρισμένο σε επτά ενότητες και δείχνει τα διάφορα στάδια του οδοιπορικού του.

Και φυσικά η απάντηση ήταν «ναι» στην πρόταση του Yassan.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook