Τα βλέπεις, τα ξαναβλέπεις και θέλεις ή να σπάσεις τον καθρέφτη που βρίσκεσαι μπροστά σου ή να βάλεις τα κλάματα-πράγμα σύνηθες- ή να πασαλείψεις την περιοχή που βρίσκεται ο εχθρός με ότι κρέμα έχεις στο νεσεσέρ σου. Σε καταλαβαίνω, όλες έχουμε περάσει και περνάμε την ίδια φάση. Πριν λοιπόν, κάνεις κάτι που θα το μετανιώσεις , όπως να το σπάσεις ή να το πιέσεις, διάβασε 4 tips για το πώς να το καλύψεις σωστά.

1. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν. Στην αγορά θα βρεις πολλά προϊόντα που καταπραΰνουν την κοκκινίλα , ξηραίνουν το σπυράκι και το εξαφανίζουν μετά από δύο με τρεις χρήσεις. Ρώτησε τη δερματολόγο σου ή την φαρμακοποιό για το πιο προϊόν να διαλέξεις.

2. Καθαρισμός. Αν θέλεις να εξαφανιστεί ο εχθρός όσο πιο γρήγορα γίνεται, τότε φρόντισε να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου όσο πιο συχνά γίνεται. Μία ενυδατική κρέμα ένα μία λοσιόν καθαρισμού θα σε βοηθήσουν να κρατάς τα μικρόβια μακριά από το πρόσωπό σου.

3.Βάση. Άπλωσε το foundation σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή που έχεις το σπυράκι-σπυράκια. Αφού το κάνεις, πάρε ένα καθαρό σφουγγάρι, βάλε κανονικά ποσότητα –‘όχι υπερβολές- και άπλωσε ταμποναριστά μέχρι να γίνει μία ενιαία επιφάνεια και να μην φαίνεται η κοκκινίλα.

4. Τέλος κάλυψέ το σωστά. Αφού βάλεις βάση , ολοκλήρωσε με μία πούδρα που να κιτρινίζει- γιατί το κίτρινο χρώμα εξουδετερώνει οπτικά τις κοκκινίλες- και να είναι διάφανη. Αν συνεχίζει να φαίνεται το σημάδι, άπλωσε ακόμη μία στρώση με concealer πάνω στο σπυράκι. Το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες με τα σπυράκια είναι πως καλύπτουμε το πρόσωπό μας ή το σημείο με βαρύ φον ντε τεν και αυτό δεν δίνει καθόλου κολακευτικό αποτέλεσμα τελικά.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook