Η νέα πολυτελής έκδοση του Superb Combi της Skoda, θα φέρει όπως και στο παρελθόν την ονομασία «Laurin & Klement». Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με νέο πακέτο πολυτέλειας που περιλαμβάνει νέες ζάντες, νέες δερμάτινες επενδύσεις, και θα διατίθεται με τρία μηχανικά σύνολα.

Η νέα αυτή πολυτελής έκδοση του μεγαλύτερου αυτοκινήτου που κατασκευάζει η Skoda, παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην Τσεχία και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση Autosalon Brno 2011. Το μοντέλο διαθέτει εξωτερικά στοιχεία όπως οι λεπτομέρειες χρωμίου (π.χ. στο γκρίλ της μάσκας), οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18 ιντσών με την ονομασία Sirius, και οι ενδείξεις της έκδοσης στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια επίσης ενισχύεται με στοιχεία όπως οι καφέ απόχρωσης δερμάτινες επενδύσεις τις οποίες η εταιρεία ονομάζει Magnetic Brown, καθώς και με μεταλλικές λεπτομέρειες όπως τα χερούλια των θυρών, ενώ και εδώ υπάρχουν οι σχετικές ενδείξεις της έκδοσης. Η έκδοση Laurin & Klement θα διατίθεται με τα κορυφαία μηχανικά σύνολα 2.0 TSI 200 ίππων, και 3.6 V6 FSI 260 ίππων, ενώ από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχει η έκδοση 2.0 TDI CR DPF των 170 ίππων.

autotriti

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook