Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων σας καλεί να γίνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά, για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, με ένα πιάνο και δυο φωνές, θα περάσουμε μαζί μια ζεστή βραδιά με τραγούδια αγαπημένα από το «έντεχνο» και το λαϊκό ρεπερτόριο.

Στο πρώτο μέρος θα ταξιδέψουμε παρέα με τις μελωδίες των Νίκου Ζούδιαρη, Σταμάτη Κραουνάκη, Μάνου Λοΐζου, Λουδοβίκου των Ανωγείων, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Διονύση Σαββόπουλου, Γιάννη Ψαρουδάκη κ.α., ενώ στο δεύτερο με τη μουσική των Μίκη Θεοδωράκη, Λίνου Κόκοτου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Δήμου Μούτση, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Ακη Πάνου, Μίμη Πλέσσα, Μιχάλη Σουγιούλ, Μάνου Χατζηδάκη κ. α.

Τραγούδι : Ελευθερία Κοκοτσάκη
Πιάνο : Ειρήνη Κόλλια

Είσοδος με κοινωνικό εισιτήριο: τρόφιμα, φάρμακα ή χρηματικό ποσό της επιλογής σας.

Σας περιμένουμε!

Συν-διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων / Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Το σωματείο «Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων», είναι ένας πολιτιστικός επιμορφωτικός σύλλογος, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που σκοπό έχει την καλλιέργεια, παραγωγή, διάδοση και ανάπτυξη των τεχνών, του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, του κινηματογράφου, την μελέτη και την εφαρμογή της θεατρικής τέχνης και επιστήμης ως μέσο για την ηθική και πνευματική ανύψωση του Πολιτισμού της Ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook