Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού ο Δήμος Χανίων εκφράζει την πλήρη στήριξη του σε όλους εκείνους, που προσφέρουν το χρόνο και τη διάθεση τους για να πραγματώσουν την αξία του εθελοντισμού.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Χανίων, Μανώλης Αδοντάκης, σε μήνυμα του επισημαίνει:

“Ο εθελοντισμός είναι κάτι παραπάνω από στάση ζωής, γι\’ αυτό και εμείς με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού εκφράζουμε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας απέναντι στο δίκτυο εθελοντών, μικρών και μεγάλων, που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του τόπου μας.

Ο εθελοντισμός είναι ένα παγκόσμιο κίνημα για τον άνθρωπο και την ειρήνη, που στηρίζει καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες και συνανθρώπους μας. Οφείλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας την έννοια του εθελοντισμού, με συνεχή ενθάρρυνση, υποστήριξη και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Σας καλούμε, λοιπόν, όλους στην εθελοντική δράση καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Γηπέδου της Μοναχής Ελιάς, που διοργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας & Πρασίνου και την εθελοντική ομάδα Περιβάλλοντος του Δήμου την Κυριακή 7/12/2014, στις 11.00”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook