Σύσκεψη με θέμα «Προγραμματικές κατευθύνσεις της περιοχής Δήμου Πλατανια» διοργάνωσε (σήμερα) στο Δημαρχείο Πλατανιά η Επιτροπή Προγράμματος της Ν.Ε. Χανίων και η Ο.Μ. Πλατανιά ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης με Δημοτικούς Συμβούλους, όπως και άλλοι εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Αγοραστάκης στην εισήγησή του εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής :

«4 Χρόνια μνημονιακή διακυβέρνηση ήταν αρκετά για να καταστρέψουν την Ελληνική Οικονομία. Χάθηκε το ¼ του Εθνικού Προϊόντος και οδηγήθηκε στην ανεργία το 1/3 του παραγωγικού δυναμικού. Σήμερα δουλεύουν 1 εκατομμύριο λιγότεροι Έλληνες απ’ αυτούς που δεν δουλεύουν.

Όποιος έχει επίγνωση αυτής της κατάστασης δεν μπορεί παρά να μιλήσει για μια αναγκαία ανασυγκρότηση της οικονομίας που ισοδυναμεί με μια παραγωγική επανάσταση».

Και συνέχισε ο κ. Αγοραστάκης:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σ’ αυτό το μεγάλο, το υψηλό καθήκον της γρήγορης ανάτασης της οικονομίας και της αναδιοργάνωσης της παραγωγικής βάσης, επιδιώκει τη θεσμική συνεργασία όλων των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων όπως και των επαγγελματικών οργανώσεων προκειμένου από κοινού να συμφωνήσουν το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης σε κάθε χώρο.

Σ’ αυτά τα πλαίσια σας προσκαλέσαμε για μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων πάνω σ’ αυτό το θέμα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook