Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, στα βόρεια, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου όπου πιθανόν τοπικά να είναι ισχυρές και στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές περιμένουμε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (έως τους 16 βαθμούς στην Ήπειρο), 17 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες, 13 έως 21 βαθμούς στην Κρήτη, 16 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά μετά το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά νοτιοδυτικοί ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Βόρειο Αιγαίο όπου θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, αλλά και βαθμιαία βελτίωση περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook