Η Βέροια \”σημάδευε\” τα δίχτυα και ο Πλατανιάς τα δοκάρια, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να υποχρεώσουν τους ερυθρόλευκους\” του Γιάννη Χριστόπουλου στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αυτή τη φορά με 2-0.
Στο 9\’ η άμυνα του Πλατανιά \”ξέχασε\” τον Μπαλάφα που την \”τιμώρησε\” ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Ολιμπά, με τη Χανιώτικη ομάδα από την άλλη να απειλεί με μακρινά σουτ του Τόρες και Τέτε. 
Στο 58\’ ο Πλατανιάς είχε απίστευτη ευκαιρία με τον Μιλούνοβιτς, που δύο φορές δεν μπόρεσε να \”νικήσει\” τον Καντιμοίρη – τη δεύτερη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι – και δύο λεπτά μετά η μπάλα τον \”τιμώρησε\”, με τον Κάμπορα να κάνει το 2-0 για τη Βέροια.
Στο 78\’ ο Πλατανιάς είχε νέο… ραντεβού με την ατυχία με τον Γιακουμάκη να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος (69’ Όστοϊτς), Καλί, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βάσκες (65’ Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Μπαργκάν (60’ Μπεν), Τζινάρ

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος (65’ Γιακουμάκης), Δημήτρης, Τόρες, Μπανανά, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Φιγκέιρα (50’ Τσουράκης), Τέτε, Μιλούνοβιτς (75’ Τζίλβαν), Κουλιμπαλί

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook