Ανακοίνωση απέστειλε ο Βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, μετά και τις ζημιές που προκάλεσαν νεαροί στο γραφείο του εχτές το βράδυ (δείτε εδώ).

Στην ανακοίνωση του αναφέρει: 

«Οι "γενναίοι" κουκουλοφόροι που έδρασαν τη νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου στα Χανιά, ανάμεσα στα άλλα σπουδαία τους "κατορθώματα", "κατάφεραν" να σπάσουν κι ένα παράθυρο ισογείου στην οδό Πλάτωνος: ένα από τα παράθυρα του γραφείου μου! 

Ούτε με πτοούν, ούτε καν με ανησυχούν, τόσο εμένα όσο και τους συνεργάτες μου. Η ενέργεια αυτή, το μόνο που καταφέρνει είναι να ενισχύει την αποφασιστικότητά μου να υπηρετήσω τις θέσεις που πιστεύω, και για τις οποίες οι πολίτες των Χανίων με εξέλεξαν βουλευτή. 

Η δημοκρατία δε φοβάται τη βία - κανείς δεν μπορεί να καταλύσει την έννομη τάξη στην πατρίδα μας.

Όσοι εκ του ασφαλούς δημιουργούν το κλίμα που ευνοεί τις πράξεις πολιτικής βίας, όσοι αισθάνονται "όμοροι" πολιτικά, ή "αλληλέγγυοι" με αυτούς που σπάνε και καίνε με κάθε ευκαιρία, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν, και θα αποδώσουν στον καθένα τις ευθύνες του!

Όσο για το παράθυρο, μικρό το κακό, τη Δευτέρα θα έχει αντικατασταθεί!»

Πορεία ομάδας διαδηλωτών στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Ωστόσο μετά τα χθεσινά επεισόδια ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα, χωρίς όμως να σημειωθούν άλλα επεισόδια μέχρι τις 01:30 μετά τα ξημερώματα. 

Flashnews.gr