Σε δυο δόσεις καυγάδισαν τρεις Έλληνες και τρεις Βούλγαροι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να γίνει μακελειό. Ήταν τόσο άγρια η συμπλοκή, που και οι έξη κατέληξαν στο νοσοκομείο μαζί με ένα ακόμη ζευγάρι που δεν συμμετείχε στον καυγά.

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 45, 44 και 23 χρόνων άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους τρεις Βούλγαρους ηλικίας 33, 32 και 20 χρόνων στο σπίτι ενός 28χρονου συμπατριώτη τους και τα έκαναν γης Μαδιάμ. Από το ξύλο που έπεφτε ανεξέλεγκτα, τραυματίστηκε σοβαρά ο 28χρονος που μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Βέροιας όπου νοσηλεύεται, αλλά και μία 21χρονη φίλη του.

Αμέσως μετά, οι Έλληνες έφυγαν, αλλά οι Βούλγαροι τους ακολούθησαν και εισέβαλαν στο σπίτι του 45χρονου, όπου ακολούθησε νέος γύρος συμπλοκών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αλεξάνδρειας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του 32χρονου Βούλγαρου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των δικαστικών αρχών της πατρίδας του για κλοπές και θα οδηγηθεί και στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Οι οικονομικές διαφορές φαίνεται πως ήταν η αιτία και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 38χρονου κτηνοτρόφου από το Ηράκλειο, που πυροβολήθηκε τρεις φορές σε κεντρικό σημείο του Κρουσώνα από έναν 43χρονο κάτοικο Βοριζίων με κυνηγετική καραμπίνα.

Το θύμα δέχθηκε τα σκάγια στο στήθος και τα πόδια, αλλά τραυματίσθηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, ενώ ο 43χρονος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook