Ανακαλύψτε τρικς και μυστικά του μακιγιάζ που θα σας κρατήσουν φρέσκες και δροσερές, δείχνοντάς σας 10 χρόνια νεότερες.

1.Το λεγόμενο «πόδι της χήνας» δεν χρειάζεται βαρύ καλυπτικό μακιγιάζ, καθώς τείνει να τονίζει τις ατέλειες περισσότερο. Αντ’ αυτού φωτίστε την περιοχή με concealer και ένα κρεμώδες highlighter.

2. Για να μειώσετε την ένταση των ρινοπαρειακών γραμμών – αυτές που βρίσκονται ανάμεσα στο στόμα και τη μύτη – απλώστε ένα concealer σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από αυτόν της επιδερμίδας σας. Μόνο στο τέλος, όχι σε όλη της επιφάνεια. Το τέχνασμα αυτό θα δείξει πως δεν πρόκειται για μια καθορισμένη γραμμή.

3. Η γραμμή του στόματος τείνει να πέφτει με το πέρασμα των χρόνων. Για να αλλοιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το οπτικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε πάλι ένα concealer και ένα highlighter στις εξωτερικές άκρες του κάτω χείλους.

4. Σηκώστε το τόξο των φρυδιών σας. Ένα σωστά τονισμένο φρύδι, παχύ και με έντονο τόξο δείχνει το βλέμμα νεανικό. Συμπληρώστε με ένα μολύβι τα τυχόν κενά του φρυδιού σας και ακριβώς κάτω από τη γραμμή του φρυδιού σα, προς το βλέφαρο δηλαδή, τονίστε δίνοντας φώς με μια πολύ ανοιχτόχρωμη πούδρα.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook