Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν, σήμερα Κυριακή, από τη γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, σε συνοικίες του Ηρακλείου, με αιχμή τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό και τη νέα επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση ενάντια στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ "οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αλικαρνασσό, στο Ατσαλένιο και τα Καμίνια-Δειλινά, διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες των συνοικιών ενημερώνοντας τους κατοίκους των περιοχών για τις εξελίξεις και καλώντας τους να μην επιτρέψουν το σφαγιασμό των δικαιωμάτων τους, να εμποδίσουν τα σχέδια της κυβέρνησης με τη μαζική συμμετοχή τους στον αγώνα.

Καλούμε τα σωματεία να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την κήρυξη απεργίας τη μέρα ψήφισης των νέων μέτρων που ισοπεδώνουν κάθε κοινωνικοασφαλιστικό δικαίωμα μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Όλοι στο συλλαλητήριο που καλεί η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου και συμμετέχουν όλα τα συνταξιουχικά σωματεία της Κρήτης την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 10 το πρωί στην Πλ. Ελευθερίας."