Ο ΟΦΗ ήταν καλός, βελτιωμένος, αλλά ένα λάθος του Λόρια στοίχησε την ήττα από τον Λεβαδειακό με αποτέλεσμα να παραμένει στην \”πρίζα\” και χαμηλά στην βαθμολογία.

Για ακόμα μια φορά, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα στο Ηράκλειο γνωρίζοντας την ήττα από τον Λεβαδειακό χάρις σε ένα γκολ του Μάντζιου. Και η ειρωνεία είναι ότι το γκολ προήλθε από ένα σοβαρό λάθος του κορυφαίου παίκτη του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, του Γκιόργκι Λόρια. Ο Γκατούζο προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς της Πέμπτης αλλάζοντας την διάταξη του ΟΦΗ σε 4-3-3 και τους Μερεμπασβίλι, Κουτσιανικούλη, Μάντζιο να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ καλό με τον ΟΦΗ να κάνει το καλύτερο 20λεπτο στο φετινό πρωτάθλημα πιέζοντας πάρα πολύ τον Λεβαδειακό που είχε μείνει μέσα στην περιοχή του. Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και έφτανε στην περιοχή του Σηφάκη, δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια ενώ και ο Μερεμπασβίλι έκανε κατάχρηση της μπάλας εκβιάζοντας πολλές προσπάθειες. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει μια περίπτωση πέναλτι του Κώτσιου πάνω στον Πετρόπουλο με τον Μαντάκη να είναι μπροστά στην φάση και να δείχνει παίζετε.

Ο Λεβαδειακός σκόραρε στην πρώτη φάση που έκανε στο ματς όταν ο Λόρια έκανε λάθος έξοδο, ο Μάντζιος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα και από εκεί και πέρα δεν είδαμε παιχνίδι. Ο Παντελίδης γέμισε την άμυνα του με στόπερ κλείνοντας τους χώρους με αποτέλεσμα οι παίκτες του ΟΦΗ να οδηγηθούν σε σέντρες και παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαντάκης δίνει πέναλτι του Τριποτσέρη στον Μάντζιο και εκείνος ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook