Ο Κισσαμικός βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον... τοίχο στη Ραφήνα, αλλά αν και έδειξε διάθεση στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ήταν αγνώριστος και μοιραία υπέστη την πρώτη του ήττα με σκορ 2-0 από την Τριγλία.

Οι γηπεδούχοι είχαν πρωταγωνιστές τους Χρυσάφη και Μάντζη, με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ (2' και 78'). 

Στο 19' η... μοίρα του Κισσαμικού θα μπορούσε να αλλάξει αλλά για λίγα εκατοστά η μπάλα στο φάουλ του Μποτωνάκη προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών αντί να καταλήξει στο "παραθυράκι" της εστίας του Μένιου.

Το "φιλμ" του αγώνα 
1’ Σουτ του Κιπτίου άουτ. 
2’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Χρυσάφη, κεφαλιά του Μάντζη, παρά την προσπάθεια του Λαζαρίδη η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. 
9’ Σουτ του Σουμπασάκη μπλοκάρει ο Μένιος. 
14’ Από διώξιμο του Ντούμπερετ η μπάλα φτάνει στον Πέντσα, το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Μένιος. 
16’ Σέντρα του Χρυσάφη κεφαλιά του Γκίκα άουτ. 
17’ Μακρινό σουτ του Βεστάκη άουτ. 
19’ Εκτέλεση φάουλ του Μποτωνάκη στη συμβολή των δοκών η μπάλα. 
53’ Κόρνερ του Κιπτίου ο Μένιος διώχνει δύσκολα, γυριστό σουτ του Τσικουδάκη σε σώματα αμυντικών και στη συνέχεια ο Πέντσας με σουτ στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. 
61’ Σουτ του Τσερκέζου αποκρούει δύσκολα ο Μένιος. 
69’ Φάουλ του Χρυσάφη κεφαλιά του Μεϊμάρογλου άουτ. 
72’ Από εκτέλεση πλαγίου άουτ, το οποίο είχε παραχωρήσει ο Λαζαρίδης, ο Χρυσάφης προσπάθησε με μακρινό σουτ να σκοράρει αλλά στη γραμμή απέκρουσε ο Σπαθάρας. 
76’ Σέντρα του Χρυσάφη σουτ του Μάντζη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 
78’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Χρυσάφη στην πλάτη της άμυνας ο Μάντης με πλασέ κάνει το 2-0. 
86’ Σουτ του Πέντσα αρκετά έξω από την εστία. 
89’ Ατομική ενέργεια του Πέντσα και σουτ, που μπλοκάρει ο Μένιος.

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Γκοτσόπουλος – Οικονόμου (Αχαΐας)

Κίτρινες κάρτες: Σπαθάρας (11’), Μεϊμάρογλου (18’), Σκαφίδας (40’), Βιδάλης (44’ από τον πάγκο), Δ. Σταμπέλος (52’), Πέντσας (55’), Στεφανίδης (82’)

Τριγλία Ραφήνας (Δημήτρης Παπασπύρου): Μένιος, Γκίκας, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας, Μάντζης, Δ. Σταμπέλος (52’ Γ. Σταμπέλος), Βεστάκης, Χρυσάφης (80’ Λαζούρας), Ζέκιο (70’ Λασπαντζής).

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σπαθάρας, Βιδάλης (38’ λ.τρ. Λώττας), Καρβουνιάρης (77’ Στεφανίδης), Κιπτίου, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Σουμπασάκης, Πέντζας, Μποτωνάκης, Τσικουδάκης (68’ Πασιαλής)