Την μη επικύρωση της βαθμολογίας της Football League μέχρι και τις 7 Ιουλίου οπότε και θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ πέτυχε πριν από λίγο στο Εφετείο Αθηνών η κρητική ομάδα. 
Η απόφαση αυτή με λίγα λόγια μπλοκάρει τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League μέχρι και τις 7 Ιουλίου καθώς και την όποια ενέργεια κάνει η ΕΠΑΕ για την διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ. 
Η διαδικασία κράτησε περίπου 40 λεπτά και σε αυτή δεν έδωσε το παρόν για ακόμη μια φορά εκπρόσωπος της ΕΠΟ παρά μόνο ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Β΄- Γ΄Εθνικής κ. Βουλγίδης που υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ κακώς προσέφυγε στο Εφετείο Αθηνών και έπρεπε να πάει στο CAS υποστηρίζοντας ότι αν γίνει δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ θα μπλοκάρει όλες τις κατηγορίες καθώς στις 30 Ιουνίου λήγουν αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Κατά συνέπεια δεν θα μείνει χρόνος για να διεξαχθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ». 
Αναλυτικά η απόφαση του Εφετείου Αθηνών στο αίτημα προσωρινής διαταγής της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής : «Δέχεται το αίτημα προσωρινής διαταγής, απαγορεύει τη διεξαγωγή των αγώνων διαβάθμισης, χωρίς τη συμμετοχή της αιτούσης ΠΑΕ ΟΦΗ, υπό τον όρο της συζήτησης της αίτησης αναστολής την 7η Ιουλίου του 2011 και μέχρι την ημερομηνία αυτή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook