Σχεδόν τριάντα χρόνια είναι παντρεμένοι, αλλά σπάνια την βλέπουμε: ο λόγος για την Αγγλίδα σύζυγο του Νότη Σφακιανάκη, Κίλι, η οποία άλλαξε look και… πήγε στην πρεμιέρα του!

Ο Νότης και η Κίλι γνωρίστηκαν στην Κω, όταν ο τραγουδιστής, άγνωστος τότε, δούλευε ως DJ σε νυχτερινό κέντρο του νησιού. Ο έρωτας κεραυνοβόλος: ο τραγουδιστής την φλέρταρε, την «έριξε» και, μετά από λίγο καιρό, παντρεύτηκαν.

νοτιςπαλια.jpg

κιλι.jpg

«Από το 1984 ζούμε κάτω από την ίδια στέγη, έχουμε μοιραστεί τη ζωή μας και είναι η μητέρα των παιδιών μας», έχει δηλώσει ο Νότης για την Κίλι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδά, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.

1028_NOTIS_SFAKIANAKIS_ME_TI_SIZIGO_TOY_KILI_21112013 (579x800).jpg

Αφοσιωμένη στην ανατροφή των παιδιών, όπως εξάλλου έχει πει ο ίδιος ο τραγουδιστής, η Κίλι κρατά χαμηλό προφίλ και σπάνια την βλέπουμε σε δημόσιες εξόδους.

kili1.jpg

Από το πλευρό του συζύγου της δεν λείπει, πάντως, όπως συνέβη και την περασμένη Παρασκευή, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του με την Πέγκυ Ζήνα, στο «Φωταέριο»: έχοντας βάψει το μαλλί της καστανό, από φυσικό ξανθό, κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, διασκέδασε, χόρεψε και χειροκρότησε τον Νότη…

9063_KILI_SFAKIANAKI_05122014 (565x800).jpg

star.gr