Σχεδόν τριάντα χρόνια είναι παντρεμένοι, αλλά σπάνια την βλέπουμε: ο λόγος για την Αγγλίδα σύζυγο του Νότη Σφακιανάκη, Κίλι, η οποία άλλαξε look και… πήγε στην πρεμιέρα του!

Ο Νότης και η Κίλι γνωρίστηκαν στην Κω, όταν ο τραγουδιστής, άγνωστος τότε, δούλευε ως DJ σε νυχτερινό κέντρο του νησιού. Ο έρωτας κεραυνοβόλος: ο τραγουδιστής την φλέρταρε, την «έριξε» και, μετά από λίγο καιρό, παντρεύτηκαν.

\"νοτιςπαλια.jpg\"

\"κιλι.jpg\"

«Από το 1984 ζούμε κάτω από την ίδια στέγη, έχουμε μοιραστεί τη ζωή μας και είναι η μητέρα των παιδιών μας», έχει δηλώσει ο Νότης για την Κίλι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδά, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.

\"1028_NOTIS_SFAKIANAKIS_ME_TI_SIZIGO_TOY_KILI_21112013

Αφοσιωμένη στην ανατροφή των παιδιών, όπως εξάλλου έχει πει ο ίδιος ο τραγουδιστής, η Κίλι κρατά χαμηλό προφίλ και σπάνια την βλέπουμε σε δημόσιες εξόδους.

\"kili1.jpg\"

Από το πλευρό του συζύγου της δεν λείπει, πάντως, όπως συνέβη και την περασμένη Παρασκευή, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του με την Πέγκυ Ζήνα, στο «Φωταέριο»: έχοντας βάψει το μαλλί της καστανό, από φυσικό ξανθό, κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, διασκέδασε, χόρεψε και χειροκρότησε τον Νότη…

\"9063_KILI_SFAKIANAKI_05122014

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook