Απάντηση για… τον πρωινό καφέ έδωσε ο απεργός πείνας βουλευτής Ηρακλειου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχελογιαννάκης μετά και σωρεία δημοσιεύμάτων που σχολίαζαν την απόφασή του να φύγει από το σημείο που είναι συγκεντρωμένοι οι Σύριοι και να καθίσει σε καφετέρια στο Σύνταγμα για να πιει τον καφέ του.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Επειδή σέβομαι τους εργαζόμενους των ΜΜΕ, οι οποίοι από το πρωί και υπό βροχή λογομάχησαν σε ποιο κανάλι να βγω πρώτα, διάλεξα να μη βγω σε καμία πρωινή εκπομπή, ώστε να μην μπω στη διαδικασία διαμάχης επιλογής ΜΜΕ.

Επειδή κακοδιάθετα site ανέφεραν ότι πίνω καφέ, τους πληροφορώ ότι, πράγματι, τώρα πίνω καφέ, μαζί με όλο το συντονιστικό των Συρίων, προσπαθώντας να συνθέσουμε τις απόψεις μας και να τις καταθέσουμε σε λίγο στον Υπουργό και στον Γ.Γ. Δημόσια Τάξης.

Είναι ντροπή όταν απειλούνται ανθρώπινες ζωές, να ποινικοποιείται η συνεδρίαση με καφέ και μάλιστα όταν το καφενείο βρίσκεται 5 μέτρα πιο κάτω από τις σκηνές μας και μας εξυπηρετεί με τις εγκαταστάσεις υγιεινής που διαθέτει, μιας και δεν υπάρχει άλλος χώρος για να καλυφθούν στοιχειώδεις ανάγκες.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook