Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, όπου τη μία σεζόν οδήγησε την ομάδα στη Football League και την επόμενη λίγο ήθελε να την στείλει και στα… σαλόνια της Super League, ο Μουράτ Σεροπιάν επιστρέφει στα Χανιά ως αντίπαλος του ΑΟΧ.
Η Χανιώτικη ομάδα καλείται να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της – προερχόμενη από τρεις σερί νίκες – απέναντι στον Παναιγιάλειο, στη σπουδαία αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Football League.
Ο Σταύρος Παπανδρέου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκούμα, Παπατζίκου και Μαρτσάκη, με τους δύο πρώτους πάντως να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.
Αναλυτικά οι επιλογές του προπονητή του ΑΟΧ:

Μαρκαντωνάκης, Σικαλιάς, Μανωλάς, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Πάγκαλος, Καραλής, Κρητικός, Εαυγγέλου, Γουέλκαμ, Εσσόνο, Νύχταρης, Σούκιας, Ταταράκης, Παπατζίκος.

Διαιτητής της αναμέτρησης (08/12, 16:00) θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Πέτρο Παππά (Μακεδονίας) και Γιάννη Κουράκη (Ηρακλείου) και 4ο διαιτητή τον Γιάννη Μουρτζάκη (Ηρακλείου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook