Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, όπου τη μία σεζόν οδήγησε την ομάδα στη Football League και την επόμενη λίγο ήθελε να την στείλει και στα... σαλόνια της Super League, ο Μουράτ Σεροπιάν επιστρέφει στα Χανιά ως αντίπαλος του ΑΟΧ.

Η Χανιώτικη ομάδα καλείται να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της - προερχόμενη από τρεις σερί νίκες - απέναντι στον Παναιγιάλειο, στη σπουδαία αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Σταύρος Παπανδρέου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκούμα, Παπατζίκου και Μαρτσάκη, με τους δύο πρώτους πάντως να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Αναλυτικά οι επιλογές του προπονητή του ΑΟΧ:

Μαρκαντωνάκης, Σικαλιάς, Μανωλάς, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Πάγκαλος, Καραλής, Κρητικός, Εαυγγέλου, Γουέλκαμ, Εσσόνο, Νύχταρης, Σούκιας, Ταταράκης, Παπατζίκος.

Διαιτητής της αναμέτρησης (08/12, 16:00) θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Πέτρο Παππά (Μακεδονίας) και Γιάννη Κουράκη (Ηρακλείου) και 4ο διαιτητή τον Γιάννη Μουρτζάκη (Ηρακλείου).