Την ερχόμενη Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, με την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, ξεκινούν και επισήμως οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ).

Σήμερα στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων , το οποίο, όπως είπε ο Δήμαρχος κ.Τάσος Βάμβουκας, είναι ποιοτικά αναβαθμισμένο, αλλά στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων και με την αξιοποίηση των υποδομών του Δήμου.

Από την πλευρά της, η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Βαρβάρα Περάκη, κάνοντας λόγο για δύσκολες μέρες με ανοιχτά πολλά κρίσιμα ζητήματα, σημείωσε πως οι εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται καθώς κάθε νέα αρχή, αποτελεί ελπίδα, φως και ανάπαυλα.

Η κα Περάκη επεσήμανε πως οι φετινές εκδηλώσεις έχουν ένα διαφορετικό στίγμα, με την ελπίδα πως του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα.

Τέλος, η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ=ΚΑΜ κα Αμαλία Κωτσάκη, τόνισε πως το πρόγραμμα των εκδηλώσεων βασίστηκε στην αρχή που λέει ότι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, αποτελεί δημόσιο αγαθό.

Αναφερόμενη στις εκδηλώσεις η κα Κωτσάκη, έκανε λόγο για μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, ενδιαφέρουσες διαλέξεις , εναλλακτικά καλλιτεχνικά εργαστήρια και άλλες δράσεις με τις οποίες αναδεικνύεται και το πολιτιστικό δυναμικό της πόλης των Χανίων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Δείτε το εδώ και σε μορφή pdf

\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook