Ένα μήνα μετά την επιστροφή της ραδιοφωνικής ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης «Ράδιο Ένταση 93,5FM» στα μουσικά δρώμενα της πόλης, με το πιο επιτυχημένο Electro Dance Music Party των τελευταίων μηνών, ο σταθμός επανέρχεται με ένα ακόμα Dance Party. Αυτήν την φορά, όμως, θα χορέψουμε σε ρυθμούς Rock n Roll, Swing και Disco.

Το πάρτυ θα διεξαχθεί στο χώρο του κυλικείου του ΜΠΔ (κτίριο Β2, κάτω από τη λέσχη) στην Πολυτεχνειούπολη την Παρασκευή 12/12, θα ξεκινήσει στις 10:00 το βράδυ και φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για όσους θέλουν να ανέβουν λίγο αργότερα στο party, θα υπάρχει λεωφορείο με προορισμό το Πολυτεχνείο που θα αναχωρήσει στις 00:00 από την Εθνική Τράπεζα απέναντι από την Πλατεία Αγοράς, με επιστροφή στο ίδιο σημείο, στις 04:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την εκδήλωση που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Ράδιο Ένταση στο facebook: «Radio Entasi Dance Party || Retro Chicks || Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014».

Πιστοί λοιπόν στην υπόσχεση τους, η παρέα του Ράδιο Ένταση, συνεχίζει τα events και την παρουσία στα μουσικά δρώμενα της πόλης των Χανίων με ένα πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις, χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί, που μόνο το Ράδιο Ένταση μπορεί να σας προσφέρει.

Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε Like στην επίσημη σελίδα της ραδιοφωνικής ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο facebook «Ράδιο Ένταση 93.5 FΜ», ώστε να μαθαίνετε πρώτοι, τις δράσεις και τις διοργανώσεις του σταθμού. Παράλληλα, μπορείτε να συμμετέχετε στην ομάδα του Ράδιο Ένταση στο  facebook «Εκπομπές Ράδιο Ένταση 93.5», όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα για τη ροή των εκπομπών του σταθμού.

 Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.