Αινιγματικός ήταν στη συνέντευξη τύπου ο Μουράτ Σεροπιάν, αφήνοντας αιχμές, χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς αναφέρει.
Ο πρώην τεχνικός του ΑΟΧ και νυν του Παναιγιάλειου έκανε λόγο για πράγματα που ξέρει και ο ίδιος καλά αλλά και όσοι είναι στα Χανιά. 
Αναλυτικά όσα είπε (απομαγνητοφώνηση Λευτέρης Αντωνακάκης):
«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα παιχνίδι υπομονής και τακτικής, ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν καταγράφηκε καμία φάση και για τις δύο ομάδες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ έγινε μόνο από τα Χανιά. Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι από μία στημένη φάση ή από οποιαδήποτε φάση έβρισκε ένας από τους δύο θα έβαζε το γκολ, αυτός θα ήταν και ο νικητής. Νομίζω ότι εμείς βρεθήκαμε σε μέτρια μέρα, παρ’ όλα αυτά δεν κινδυνέψαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε και αισθητή την παρουσία μας. Θα συνεχίσουμε, ψηλά το κεφάλι, δεν χάθηκε κάτι για εμάς, ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας, θα επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς στην έδρα μας, να πάρουμε τους βαθμούς και να πλησιάσουμε περισσότερο. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι. Απλά θέλω να τονίσω για πρώτη φορά φέτος, δεν βρίσκω δικαιολογίες στη διαιτησία, αλλά κάποια πράγματα που τα ξέρω πολύ καλά και κάποια πράγματα που τα ξέρουν κι εδώ πολύ καλά με ενοχλούν».

Για το γεγονός ότι ήταν ακίνδυνος ο Παναιγιάλειος, αλλά και για το πώς είδε τον ΑΟΧ μετά τα δύο χρόνια της δικής του παρουσίας:

«Καταρχήν για εμάς, το ξεκαθάρισα και πριν ήταν μία πολύ μέτρια μέρα, δεν βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα, απλά δεν κινδυνεύαμε κιόλας και νομίζω ότι με ορθόδοξο τρόπο να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν βγήκαν οι φάσεις, δεν μας βγήκε το παιχνίδι, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο κι αυτό. Όσον αφορά για τον Α.Ο. Χανιά είναι αρκετά έμπειρη ομάδα φέτος. Η περσινή πορεία, η είσοδος αλλά και η πορεία στα πλέι οφ της έχει δώσει δύναμη και εμπειρίες, οι οποίες είναι πολύτιμες γι’ αυτή τη χρονιά, αυτό εκμεταλλεύεται και με την παρουσίας κάποιων έμπειρων παιδιών που αποκτήθηκαν από την ομάδα της δίνουν αυτή την εικόνα και μπορεί και χωρίς ιδιαίτερα καλή απόδοση να παίρνει τα παιχνίδια. Και αυτό είναι πολλές φορές το σημαντικό, χωρίς να είσαι πολύ καλός να μπορείς να έχεις τις στιγμές και να παίρνεις τα παιχνίδια. Δυστυχώς  δεν μπορέσαμε εμείς σήμερα, μπορέσανε τα Χανιά. Αλλά είναι κύκλος το ποδόσφαιρο, ζητούμενο είναι η διάρκεια και πέρσι έλεγα τα ίδια. Τώρα κάποιες ομάδες μπορεί να είναι καλά, θα είναι καλά τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Μάιο; Θα δούμε, για τη δική μου την ομάδα είμαι σίγουρος ότι είμαστε καλά».

Για το τι εννοεί με αυτά που είπε περί ενόχλησης του για κάποια πράγματα: 

«Αυτοί που είναι στην ομάδα, αυτοί που είναι χρόνια εδώ στα Χανιά ξέρουν πολύ καλύτερα, δεν χρειάζεται εγώ να αναφερθώ με περισσότερες λεπτομέρειες. Νομίζω καταλαβαίνετε όλοι, ήταν οφθαλμοφανές. Τα σενάρια είναι γνωστά, τα ξέρετε εδώ στα Χανιά, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, φτάνει. Δεν χρειάζεται να δίνουμε μεγαλύτερη διάσταση από αυτό που είναι η πραγματικότητα. Τελείωσε…»

Για το αν δεν υπήρχε τρόπος να διασπαστεί η άμυνα του ΑΟΧ λόγω μέτριας μέρας ή αν ο ΑΟΧ δεν επέτρεψε στον Παναιγιάλειο να γίνει απειλητικός λόγω της συμπαγούς άμυνας του: 

«Όχι, από την αρχή ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στο γκολ, θα πάει σε μία στημένη φάση. Ούτε ο ΑΟΧ έκανε κάτι. Δεν καταγράφηκε κάποια ευκαιρία για τις δύο ομάδες»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook