Πιο δυνατό περίμενε τον Παναιγιάλειο ο Σταύρος Παπανδρέου, σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη τύπου.
Ο τεχνικός του Α.Ο. Χανιά έδειξε και πάλι την ενόχλησή του όταν σε ερώτηση του έγινε αναφορά ότι ήταν το δεύτερο ματς του σαν πρώτος προπονητής της ομάδας, τονίζοντας ότι είναι 4 μήνες στα Χανιά.
Αναλυτικά όσα είπε (απομαγνητοφώνηση Λευτέρης Αντωνακάκης):
«Εγώ καταρχήν θέλω να πω ότι περιμέναμε να γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπαθούμε να διαχειριστούμε πράγματα στην ομάδα μας, που θα έχουν να κάνουν και με αποτέλεσμα, αλλά και με το θέαμα, ούτως ώστε να ευχαριστούμε τον κόσμο, προσπαθώντας να παίξουμε ποδόσφαιρο, πιο ψηλά δηλαδή. Προσπαθήσαμε κατά διαστήματα να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, διαχειριστήκαμε όσο μπορούσαμε τις βασικές αρχές. Θέλω να πω για τον αντίπαλο, ναι μεν μπορεί να μην έγιναν φάσεις, αλλά από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω κι εγώ για την ομάδα μου να κατεβάσω το μέσο όρο ηλικίας, γιατί όπως είπε ο συνάδελφος βασιζόμαστε στην εμπειρία των παικτών. Σας λέω να κοιτάξετε λίγο το μέσο όρο ηλικίας των παικτών, να δείτε αν βασίζεται η ομάδα στην εμπειρία ή όχι. Σε ότι αφορά για τις φάσεις μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα στημένα, εκεί που πρέπει να γίνουν, απλά δεν βοηθούσε ο αέρας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος θα ρισκάρει, περισσότερο με πολλούς μέσους, λιγότερο με επιθετικούς, προσπαθήσαμε με έξυπνο τρόπο να δημιουργήσουμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που ήμασταν σίγουροι ότι θα προκύψουν. Όμως εκεί στην τελική πάσα δεν το διαχειριστήκαμε καλά και έτσι έμεινε το σκορ στο 1-0. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη, δίνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά, δίνουμε στη διοίκηση συγχαρητήρια γιατί προσπαθεί με τον καλύτερο τρόπο να μας λύσει όλα τα προβλήματα. Περίμενα τον Παναιγιάλειο λίγο πιο δυνατό, τουλάχιστον επιθετικά».

Για το δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο του ΑΟΧ:

«Είναι ο τέταρτος μήνας μου στην ομάδα. Αυτό είναι μία καραμέλα, το ότι είναι το δεύτερο παιχνίδι μου σαν πρώτος προπονητής στον πάγκο. Μην αγνοείτε την παρουσία μου στην ομάδα τέσσερις μήνες, εκτός από μία εβδομάδα που δεν ήμουν. Είμαι και 20 χρόνια προπονητής, με 367 παιχνίδια στην πλάτη μου. Δεν είναι το δεύτερο παιχνίδι. Πολύ ωραία, εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε πολλούς βαθμούς και εκτός έδρας, γιατί είμαστε ομάδα που από εδώ και πέρα θα προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, να βάζουμε κάτω τη μπάλα, να δημιουργούμε ευκαιρίες, να έχουμε πλουραλισμό στο χώρο της επίθεσης, να βγάζουμε περισσότερους παίκτες στην υποστήριξη των επιθετικών από το κέντρο, να συγκλίνουν οι γραμμές, να διαχειριζόμαστε τις βασικές αρχές έτσι όπως πρέπει να προετοιμάζεται μία ομάδα για τη Super League»,

Για το ότι δεν υπάρχει διάρκεια στην απόδοση του ΑΟΧ:

«Περιμέναμε από τον αντίπαλο να μας βγάλει περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν μας έβγαλε δυστυχώς και δεν ασχολούμαι με το παρασκήνιο, ασχολούμαι με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων. Τι δεν είδατε ακριβώς; Πείτε μου τι δεν είδατε; Δεν έχουμε γίνει ακόμα Μπαρτσελόνα, όταν γίνουμε Μπαρτσελόνα θα έχουμε ενενήντα λεπτά διάρκεια. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα πεντάλεπτα της ομάδας συνδυαστικά με το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε με πάρα πολλή δουλειά, δεδομένο ότι η ομάδα είναι αυτή που ξέρετε, μία πολύ καλή ομάδα, την οποία προσπαθούμε να σηκώσουμε λίγο πιο ψηλά, να παίξει και λίγο ποδόσφαιρο και να παίρνει και το αποτέλεσμα».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook