Την ενοχή της για παιδική κακοποίηση ομολόγησε η νταντά από την Ουγκάντα που είχε προκαλέσει σάλο με τη βίαιη συμπεριφορά της σε ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών.

Η Τζόλι Τουμουχίρβε, 22 ετών, η οποία ζήτησε συγνώμη τόσο από τους γονείς αλλά και τους κατοίκους της Ουγκάντας, καταδικάστηκε στο δικαστήριο για τον βασανισμό του παιδιού, ενώ το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο προκάλεσε την οργή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Ο πατέρας του παιδιού, Έρικ Καμάνζι, είχε εγκαταστήσει μία κρυφή κάμερα στο σπίτι του όταν διαπίστωσε ότι το παιδί του έφερε μελανιές σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, καταγράφεται η νταντά να χτυπά το παιδί επειδή αρνείται να φάει και στη συνέχεια το κλωτσά, το χτυπά με έναν φακό και πατά πάνω του.

Το βίντεο της κακοποίησης είδαν χιλιάδες κόσμου. Μετά τη λήψη του, ο σοκαρισμένος πατέρας ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου.

Η Τουμουχίρβε, που δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο στο δικαστήριο, αντιμετωπίζει μέχρι και 15 χρόνια φυλάκιση για το έγκλημα, πρόστιμο 400 δολαρίων ή και τα δύο.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook