Τυχερός στάθηκε στη φάση του γκολ, για το λεπτό που επιτεύχθηκε αυτό, ο ΑΟΧ, σύμφωνα με τον Χάρη Σιλιγαρδάκη.
Ο έμπειρος μέσος της Χανιώτικης ομάδας, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα και το δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για την ομάδα μου ήταν πολύ σημαντική νίκη αυτή, θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί που είχαμε χτίσει. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του γκολ, στο λεπτό που προηγηθήκαμε και γενικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα μας πίεσε περισσότερο ο αντίπαλος, καταφέραμε να τον κρατήσουμε έξω από την περιοχή μας, χωρίς να μας δημιουργήσει κάποια ευκαιρία και τέλος καλό, όλα καλά. Θέλω να πω καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο και ειδικά στον φίλο μου τον Μουράτ κι εμείς να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μπορούμε να το χαρούμε σήμερα κι από αύριο να στρωθούμε στη δουλειά, για το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα».

Για τις εντυπώσεις του από τον ΑΟΧ:

«Όλα μέχρι στιγμής είναι τέλεια, χωρίς υπερβολή. Θέλουμε ακόμα βέβαια δουλειά σε κάποια οργανωτικά κομμάτια, αλλά η ομάδα βαδίζει σε καλό δρόμο. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε καλό γήπεδο, καλούς ανθρώπους, καλή διοίκηση που μας στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μας ό,τι κι αν χρειαστούμε και πιστεύω σιγά-σιγά να μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι καλό, να μπούμε στα πλέι οφ πρώτα απ’ όλα, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, κι από εκεί και πέρα όλα γίνονται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook