Δεν είναι διόλου χαριτωμένη, ενώ το ύφος της θυμίζει κάποιον που έχει μόνιμα νεύρα. Όμως κατόρθωσε, σε διάστημα δύο ετών, να “προσφέρει” στο αφεντικό της το ποσό των 99,5 εκατ. δολαρίων.

Πρόκειται για την περίφημη “Grumpy Cat”, όπως είναι περισσότερο γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (διαθέτοντας δική της σελίδα στο Facebook και έχοντας εκατ. θαυμαστές και followers). Το πραγματικό όνομα της ελαφρώς… τσαντισμένης γάτας είναι Tardar Souce, ενώ η ιδιοκτήτριά της Tabatha Bundesen από την Αριζόνα, ευχαριστεί το θεό που την έχει στην κατοχή της.

Από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα η γάτα προσέλκυσε θαυμαστές αλλά και διαφημιστές οι οποίοι είναι πρόθυμοι να την χρησιμοποιήσουν για την προώθηση ό,τι προϊόντος μπορεί κανείς να φανταστεί. Έχει διαφημίσει αρκετά βιβλία best sellers, αλλά και μία ταινία.

“Είναι ασταμάτητη”, δηλώνει η ιδιοκτήτριά της στην εφημερίδα “Express” και προσθέτει ότι “αυτό που έχει επιτύχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι απίστευτο. Λίγες ημέρες μετά την πρώτη της εμφάνιση (σ.σ. στα κοινωνικά δίκτυα) είχα τη δυνατότητα να παρατήσω τη δουλειά της σερβιτόρας, ενώ το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να κτυπάει”.

Η “Grumpy cat” κατορθώνει να κερδίζει πιο πολλά χρήματα ακόμη και από σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Gwyneth Paltrow, της οποίας τα κέρδη το 2013 – βάσει στοιχείων του Forbes – έφθασαν “μόλις” στα 18,6 εκατ. δολάρια.

Είναι άλλωστε τόσο διάσημη ώστε διαθέτει 521.000 followers στο Instagram και 255.000 στο Twitter. Χάρη σε αυτήν έχει δημιουργηθεί μία νέα μάρκα παγωμένου καφέ που λέγεται Crumppuccino, ενώ αποτελεί και το “διαφημιστικό πρόσωπο” των Friskies. Επίσης σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να τη δούμε και στη μεγάλη οθόνη, ως πρωταγωνίστρια της ταινίας “Grumpy Cat\’s Worst Christmas Ever”.

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook