Το Hercules 125 από τη Daytona πρόκειται για μία απολαυστική μοτοσικλέτα «μινιατούρα», προσαρμοσμένη στις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη.

Αποτελεί μία εύχρηστη και πρακτική πρόταση μικρών διαστάσεων, με επιδόσεις που ανταποκρίνονται όμως στην κατηγορία μοτοσικλετών 125 κυβικών. Οι μικρές «compact» διαστάσεις, δημιουργούν έναν εναλλακτικό τρόπο οδήγησης και χρήσης μοτοσικλέτας. Παράλληλα διευρύνει τις δυνατότητες «parking» σε περιορισμένους χώρους. Αρκεί να σκεφτείτε ότι, το μήκος του, μόλις 1.800 χιλιοστά, μπορεί να χωρέσει σε έναν ευρύχωρο ανελκυστήρα.

Πέρα από τις μικροκαμωμένες διαστάσεις του, το Hercules εντυπωσιάζει με τη ρετρό φυσιογνωμία του, αλλά και με το επίπεδο εξοπλισμού του. Διαθέτει στρογγυλό δυνατό προβολέα 7-ιντσών, αναλογικό πίνακα οργάνων με ευκρινείς τις ενδείξεις ταχύτητας, στροφών και στάθμης βενζίνης, καθώς και ψηφιακή ένδειξη ταχύτητας κιβωτίου!

Η σχεδίασή του, δε θυσιάζει χώρο από το ρεζερβουάρ. Το μεγάλο ρεζερβουάρ 12,5 λίτρων, σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση του κινητήρα, εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αυτονομίας με ένα γέμισμα. Το ρεζερβουάρ, σε σχήμα «σταγόνας», είναι καλαίσθητο, με ζωηρές γραμμές δίνοντας «όγκο» μοτοσικλέτας.Η εργονομική του σχεδίαση προσφέρει άνετη θέση οδήγησης, παρά τις μικρές του διαστάσεις. Μόλις 670 χιλιοστά απέχει η σέλα του Hercules από το έδαφος, επιτρέποντας να πατήσετε με ασφάλεια τα πόδια κάτω.

Οι χυτές ζάντες 12 ιντσών είναι μοντέρνας σχεδίασης, από ελαφρύ κράμα αλουμινίου. Τα ελαστικά, 120/70-12 πίσω και εμπρός, είναι φαρδιά και χαμηλού προφίλ. Διαθέτει εμπρός δισκόφρενο 200mm και πίσω μεγάλο ταμπούρο 130 χλστ. Το σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι, με διάμετρο καλαμιών στα 32 χλστ., μπροστά και από δυο αμορτισέρ, με 5 θέσεις ρύθμισης προφόρτισης ελατηρίου, πίσω.

Έχοντας άμεση απόκριση, o κινητήρας του Hercules, αποδίδει μέγιστη ισχύ 10 ίππους στις 8500σ.α.λ. διαθέτοντας κιβώτιο 5 ταχυτήτων με συμπλέκτη. Η Daytona αναφέρει πως πρόκειται για έναν οικονομικό κινητήρα, με υψηλές για την κατηγορία επιδόσεις.Χαρακτηριστικά του Hercules, όπως το μικρό μεταξόνιο, η ικανοποιητική ροπή και τα φαρδιά ελαστικά, προσφέρουν μία ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Το όχημα παραμείνει σταθερό και σε υψηλές ταχύτητες, χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ποιότητα κατασκευής πλαστικών και μεταλλικών μερών είναι υψηλή, ενώ το φινίρισμα ανταποκρίνεται στα υψηλά standards των προϊόντων Daytona.

To Daytona Hercules 125 κυκλοφορεί σε 4 μοναδικούς χρωματισμούς

ORANGE – BLACK
WHITE - BLACK
MILITARY GREEN MAT
MAT BLACKmototriti.gr