Το σύνολο των θεμάτων που αφορούν στον δήμο Καντάνου-Σελίνου θα εξεταστούν στην διάρκεια της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη (7/5) στον δήμο ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης μαζί με κλιμάκιο της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου κ.Γιώργος Δερμιτζάκης, κυρίαρχο θέμα στον τομέα των υποδομών, είναι ο βιολογικός καθαρισμός στην Παλαιόχωρα.

«Έχει κολλήσει από πολλές πλευρές και από την πλευρά των κατοίκων και από την πλευρά των δικαστηρίων, θα δούμε πως θα δοθεί μια ώθηση για την λύση του προβλήματος» είπε ο κ. Δερμιτζάκης.

Επόμενο βασικό θέμα που θα τεθεί είναι η οδική σύνδεση του δήμου με το Ελαφονήσι, δηλαδή η συνέχιση του Νότιου οδικού άξονα καθώς σύμφωνα με τον δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου «σε ότι αφορά στις υποδομές βασικό θέμα είναι η οδική σύνδεση με το Ελαφονήσι».

Επιπλέον σημαντικό θέμα για την περιοχή είναι και η ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχαιοτήτων και ειδικά των αρχαίων πόλεων του δήμου.

Στην συνάντηση θα τεθεί και το θέμα των κηπευτικών της Κουντούρας, οι παραγωγοί των οποίων, πλήττονται – χωρίς λόγο – από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τελευταία , κυρίως στην Γερμανία, από το E-coli.