Τo ερχόμενο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο, ο 35ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς.

Με τη συνεργασία πάντα των Πανελληνίων Καλλιστείων, ο διαγωνισμός ο οποίος πραγματοποιείτε φέτος για 35η συνεχή χρονιά, συνεχίζει το έργο του προβάλλοντας την Κρητική γυναικεία ομορφιά σε όλο τον κόσμο.
14 πανέμορφες κοπέλες απ’όλη την Κρήτη θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη της MISS ΚΡΗΤΗ, των δύο Αναπληρωματικών και της MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2014, στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς, όπου εντυπωσιακά σκηνικά, εφέ και χορευτικά shows θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό θέαμα

Οι φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους είναι: Ρούσι Άντζελα, Ανδρουλάκη Μαρία, Φρέσκου Αντιγόνη, Ρέτσιου Ραφαέλα, Καστανάκη Σταυρούλα, Θεοδοσίου Μαίρη, Σαϊπη Εμμανουέλα, Φανουράκη Αλεξάνδρα, Κυριακάκη Γωγώ, Πελαντάκη Θάλεια, Κουρνιδάκη Βασιλική, Λάσκα Έλντα, Κοκολάκη Ολυμπία, Μαθιουλομανωλάκη Μαρίζα.

Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με νυφικά από τον οίκο Λαμπράκης, με βραδινές τουαλέτες από το κατάστημα Mara, με μαγιό από το κατάστημα Διάφανο, με υποδήματα από το κατάστημα Bata, ενώ θα φορούν και κοσμήματα από τα καταστήματα Παπαδάκης.

Τα χτενίσματα θα επιμεληθούν τα κομμωτήρια της Ειρήνη Τρυφίδη, το μακιγιάζ και την περιποίηση άκρων θα αναλάβει το B&B Beauty Center, ενώ την περιποίηση σώματος και αισθητικής φροντίζει το κέντρο αισθητικής Lumina.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιολογία των φιναλίστ επιμελείται η Cristi Academy.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Escape Gym & Spa, το κατάστημα οπτικών Όραση, το Men Exclusive, τα καταστήματα Natural Hair, τα S/M Χαλκιαδάκης, η Amstel Radler, το κατάστημα Σκυβαλάκης, το εστιατόριο Θαλασσινός Κόσμος, το Macao café bar restaurant, η σχολή χορού Dance Fusion, το Roundtravel.gr, η Art Fireworks, το Arenaria Wedding, τα καταστήματα Ink Center, το πρατήριο υγρών καυσίμων Μαυράκης Γιάννης και οι εταιρείες Οικοπροκάτ, B2B, Arvanitakis Group luxury cars και Πυρεξέλιξη.

Στον τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστηρίζουν: Music club 105.8, Kiss 9.61, Alpha News 106.2, Ράδιο 9.84, Max 100.2, Studio Ρέθυμνο 9.80, Άστρο 96,4, Ήχος 94.2, Madness 95, Style 100, Melody 88, Sfera 98.7, Ερωτόκριτος 87.9, Flashnews.gr, Entercity.gr, Aera.gr, Κρητική Επιθεώρηση και Νέα Κρήτη.

Χρυσοί χορηγοί είναι οι εταιρείες Quick Gel και Hair Lab Professional.

Παρουσίαση Μαριλή Σωτηράκη

Ώρα προσέλευσης 21:00 – Ώρα έναρξης 21:45
Γενική είσοδος 12 ευρώ.
Προπώληση – Πληροφορίες 2810 334506

Τηλεοπτική κάλυψη: ΚΡΗΤΗ TV

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook