Το Santa Run Χανιά έρχεται και οι κόντρες μεταξύ celebrity ξεκίνησαν…

Βεβαίως για καλό σκοπό, για το 4ο Santa Run Χανιά, το οποίο και φέτος διοργανώνεται με αποκλειστικό σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τέσσερις συλλόγους, οι οποίοι φροντίζουν παιδιά (Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ).

Οι κόντρες ξεκίνησαν μέσω του Santa Run Chania Celebrity Challenge

Η πρόσκληση-πρόκληση έγινε από 4 μέλη του Red Action Team του Santa Run Χανιά στην Κλέλια Ρένεση και ήταν η εξής: «Στηρίζουμε Santa Run Chania κ προκαλούμε την Κλέλια Ρένεση να βάλει τον σκούφο της, να ντυθεί Αη Βασίλης κ να προκαλέσει δύο celebrity να κάνουν κ αυτοί το ίδιο!!!»

Η Κλέλια δέχτηκε την πρόκληση και φορώντας τον χριστουγεννιάτικο σκούφο της δήλωσε, ότι στηρίζει το Santa Run Chania και κάλεσε με τη σειρά της την Μαρία Κωνσταντάκη να κάνει το ίδιο.

Η Μαρία απάντησε ανεβάζοντας το επίπεδο, βγάζοντας ένα video με το κινητό της, καλώντας με τη σειρά της την Νατάσα Εξηνταβελόνη με τον Πάρη Παρασκεβαΐδη και την Πηνελόπη Πλάκα.

Τότε ήταν η στιγμή που η Νατάσα Εξηνταβελόνη και ο Πάρης Παρασκεβαΐδης το πήραν το θέμα πολύ προσωπικά και θέλησαν να ανεβάσουν τον πήχη πάρα πολύ ψηλά δημιουργώντας ένα video «Υπερπαραγωγή» με τη βοήθεια του Γιώργου Φειδά και της Ισιδώρας Χατζηβασιλείου.

Το επίπεδο της κόντρας έχει ανέβει και ήδη οι επόμενες προσκλήσεις-προκλήσεις θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μπαίνοντας στο Santa Run Χανιά κι άλλα αγαπημένα μας πρόσωπα «έκπληξη»!!!

Δείτε το νέο σποτ του Santa Run

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook