Αναχωρεί αύριο Πέμπτη η ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων για να συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων στις 12- 14/12/2014.

Η ΣΑΧ υπενθυμίζουμε ότι είχε αναδειχτεί πρωταθλήτρια Κρήτης στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διεξήχθη πρόσφατα και κατέκτησε μ’ αυτό τον τρόπο την πρόκριση για την τελική φάση. Στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Βραχάτι Κορινθίας συμμετέχουν 16 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα. Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι το Περιστέρι αφού ο σύλλογος αυτός έχοντας μια άλλη λογική απαρτίζεται αποκλειστικά με παίκτες μεταγραφών .

Αντίθετα η ομάδα της ΣΑΧ έχοντας εντελώς διαφορετική φιλοσοφία , αγωνίζεται με σκακιστές οι οποίοι αναδείχτηκαν και πρωταγωνιστούν σε πανελλήνιο επίπεδο από το φυτώριό της ενώ ο στόχος της είναι η διεκδίκηση μία θέσης στην πρώτη τριάδα.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στη σύνθεσή της Σ.Α.Χ είναι ο Παπαδόπουλος Αργύρης, Φυντριλάκης Σταύρος, Γεωργακόπουλος Νίκος, Πατρελάκης Ευάγγελος, Παπαδημητράκης Γιώργος , Βοζινάκη Ανθή, και Καραβιτάκη Ευαγγελία .

Μέγας χορηγός της ομάδας είναι η Υδροαιολική Αιγαίου Α.Ε. και ο ΟΤΕ ενώ η αποστολή τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε Χανίων και του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook