Ένα γεγονός που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή την επιλογή του Σταύρου Δήμα για την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το καλοκαίρι του 1991 ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Σταύρο Δήμα και την Μαρίκα Μητσοτάκη σύζυγο του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μονοπώλησε για αρκετές ημέρες τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Σταύρος Δήμας εκείνη την περίοδο διατηρούσε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Βιομηχανίας στη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σε μια πτήση προς την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση υπήρξε έντονη κόντρα των δυο αντρών με τον… αστικό μύθο της εποχής να αναφέρει ότι έληξε με παρέμβαση της Μαρίκας Μητσοτάκη η οποία χαστούκισε τον Σταύρο Δήμα.

Το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο η παραίτηση Δήμα λίγες ημέρες αργότερα από την θέση του υπουργού \”φούντωσαν\” εκ νέου τα σενάρια για το επεισόδιο ανάμεσα στον άνθρωπο που διεκδικεί σήμερα την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας και την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού η οποία έφυγε από την ζωή πριν λίγα χρόνια.

newsfish.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook