Ένα νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης σημειώθηκε στις ΗΠΑ. Λίγες μέρες μετά τα περιστατικά στο Φέργκιουσον, ένας 49χρονος εισέβαλε σε συναγωγή στο Μπρούκλιν και μαχαίρωσε στο κεφάλι έναν νεαρό Εβραίο.

Θύμα της επίθεσης ήταν ένας 22χρονος μαθητής, ο οποίος παρακολουθούσε την συναγωγή την ώρα που ο άμυαλος 49χρονος εισέβαλε στο χώρο. Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, ο 49χρονος απείλησε πως θα σκοτώσει όλους τους Εβραίους που παρευρίσκονταν στη συναγωγή. Την ώρα που οι περισσότεροι έσπευσαν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, ο νεαρός μαθητής ήταν αυτός που έπεσε στα χέρια του μαινόμενου Αμερικανού.

Μάλιστα, μετά το σοκαριστικό περιστατικό, ο 49χρονος δεν έδειξε να πτοείται, καθώς δεν άφησε στιγμή το μαχαίρι από τα χέρια του. Αντιθέτως, συνέχισε να απειλεί κάθε Εβραίο. Η αστυνομία δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση της, όμως ούτε αυτό άλλαξε τα δεδομένα. Παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών και των υπολοίπων που βρίσκονταν γύρω του, εκείνος συνέχιζε να απειλεί.

Αποτέλεσμα ήταν ο 49χρονος να πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τις διαστάσεις του δράματος. Το 22χρονο θύμα της επίθεσης του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε σε άλλο ένα ρατσιστικό «χτύπημα» στις Η.Π.Α.

Δείτε το βίντεο:
newsbeast.gr