Είδα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τουρισμό και μ\’ έπιασε πονοκέφαλος και γέλια (επιτρέψτε μου δηλαδή…).

Οι άνθρωποι μάλλον μας κάνουν πλάκα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για δημιουργία Κρατικής Ακτοπλοΐας (να την πληρώνει αλήθεια ποιος;) όταν οι Ελληνικές Ακτοπλοϊκές εταιρίες εδώ και χρόνια γράφουν μόνο ζημιές (!) και να την φτιάξει ποιος (;), όταν για να ανταγωνιστείς πλοία τύπου Knossos Palace, (Μινωικών Γραμμών) Olympic Champion (ΑΝΕΚ) Blue Star Patmos (ATTICA) και HIGHSPEED 5 (Hellenic Sea Ways), θα πρέπει να δαπανήσεις δισεκατομμύρια ευρώ…

Εκτός κι αν εννοούν ακτοπλοΐα καμιά μαούνα που θα πηγαίνει Σπέτσες – Ερμιόνη και Αίγινα – Πόρο ή Χίο – Ψαρρά (!) με πληρώματα ναυτικούς τρίτων χωρών.

Το πρόγραμμα επίσης κάνει λόγο για Εθνικό Αερομεταφορέα (τύπου παλιάς Ο.Α.) στην οποία περίπτωση θα καταθέσω τα αντίστοιχα ερωτήματα για να μην σας κουράζω.

Αναφέρει επίσης για το all inclusive διάφορα… τα οποία θα προτιμούσα να τα σχολιάσουν αυτοί που πραγματικά δουλεύουν στον Τουρισμό και όχι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ιδέα περί του θέματος.

Αν αντίστοιχα βλέπουν κι άλλα θέματα σε άλλους κλάδους… τότε \”Καληνύχτα\”.

Και για να μην νομίζετε ότι τα μηδενίζω όλα, θα πω ότι υπάρχουν και πράγματα σε σωστή κατεύθυνση… Αυτά που γλίτωσαν από το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε.


Κ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook