«Ημασταν μια παρέα ανδρών κι έτσι δεν μας ενόχλησε, όμως τι θα γινόταν αν ήταν μια οικογένεια στη θέση μας», αναρωτήθηκε πελάτης.

Ο Steffen Reiniger και η παρέα του πήγαν στα McDonald’s στην πόλη Zuchwil, της Ελβετίας για να απολαύσουν Big Macs άλλα όταν κάθισαν να φάνε εκτός από το φαγητό τους απόλαυσαν και ταινία γερμανικού σκληρού πορνό. 

Η απίστευτη γκάφα συνέβη στην γρήγορη αλυσίδα φαγητού όταν κάποιος υπάλληλος άλλαξε το κανάλι -που συνήθως έπαιζε αθλητικά – επειδή του το ζήτησε κάποιος πελάτης.

Η εκπρόσωπος του καταστήματος Aglae Strachwitz ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες και δικαιολογήθηκε ότι το ατυχές περιστατικό συνέβη γιατί πολλές φορές πελάτες ζητούν από το προσωπικό να αλλάξει κανάλι. 

«Όλες οι οθόνες είναι συνδεδεμένες με το αθλητικό κανάλι Eurosport. Κάποιος υπάλληλος το άλλαξε στο γερμανικό Sport 1 το οποίο προβάλλει «Sexy Sports Clips». Είναι κανάλι με περισσότερο σεξ παρά αθλητικά», εξήγησε η  ντροπιασμένη Aglae Strachwitz και συνέχισε: «Κανένας από τους εργαζόμενους δεν ήξερε ότι το γερμανικό Sport 1 περιλαμβάνει και πορνό στο πρόγραμμά του».

Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου αφού ο Steffen Reiniger μοίρσε το πικάντικο υλικό λέγοντας: «Ημασταν μια παρέα ανδρών κι έτσι δεν μας ενόχλησε, όμως τι θα γινόταν αν ήταν μια οικογένεια στη θέση μας; Ευτυχώς ο υπάλληλος φρόντισε να αλλάξει κανάλι όταν συνειδητοποίησε τι προβαλλόταν».

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook