Με αίματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον πατέρα και προπονητή της ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις που συμμετείχε η 16χρονη Ioana Andrada Surdeanu.

Μετά την απίστευτα βίαιη αντίδραση του Lucian, η 16χρονη ούρλιαζε από τα χτυπήματα που δέχτηκε επειδή έχασε από το φαβορί να κερδίσει το τουρνουά στο Ισραήλ.


Οι διαιτητές κάλεσαν την αστυνομία, ενώ η σύζυγός του Alina Surdeanu υπερασπίστηκε τον 47χρονο και διαμαρτυρήθηκε για τη μεταχείρισή του από τις ισραηλινές αρχές που έκαναν έρευνα για το περιστατικό.

"Ήταν λυπηρό το γεγονός πως έχασε την ψυχραιμία του. Δεν την έχει χτυπήσει ποτέ ξανά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά. Υπήρχαν καυγάδες επειδή είμαστε και οι δύο πολύ ευέξαπτοι.

Η Andrada θέλει πολύ να πετύχει και όταν δεν τα πηγαίνει καλά, θυμώνει πολύ", σημείωσε."Όταν έμαθε πως είχε σπάσει τη μύτη της κόρης του ανησύχησε για αυτή και ήθελε να τη δει αλλά δεν του το επέτρεψαν οι αρχές.

Ομολόγησε την ενοχή του. Έκλαιγε για την απερίσκεπτη ενέργειά του. Κάθε μέρα τον μετέφεραν σε διαφορετικό κελί και μόνο μία εβδομάδα αργότερα είδε το φως της ημέρας", συμπλήρωσε.

Ανέφερε ακόμα πως η κόρη της αισθάνεται ένοχη για το περιστατικό και επειδή θυσίασε τη στρατιωτική του καριέρα για να μπορεί να προπονεί την κόρη του όταν ήταν 5 ετών."Δεν έπαιξα καλά στον αγώνα. Στο τέλος πήγε να μου πάρει το τηλέφωνο. Αυτός είναι ο τρόπος που με τιμωρεί όταν χάνω από λάθος μου.

Ενοχλήθηκα και του πέταξα το τηλέφωνο. Δεν το έπιασε και τον πείραξε που συμπεριφέρθηκα με άσχημο τρόπο.

Με έσπρωξε και με χαστούκισε δύο φορές. Ένα από τα χαστούκια με πέτυχε στη μύτη. Κάθισα στα γόνατά μου και έβαλα τα χέρια μου στο πρόσωπο για να μην μπορεί να με χτυπήσει πάλι.

Αιμορραγούσα, φοβόμουν και έτρεμα. Μου έδωσε μια πετσέτα και μου είπε να πάω στον γιατρό του τουρνουά.

Όταν γύρισα, τον είχαν ήδη διώξει από το γήπεδο και μου είπαν ότι τον είχαν στείλει στο ξενοδοχείο.

Μέχρι να φτάσω, τον είχαν ήδη συλλάβει. Οι διαιτητές με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Στον δρόμο σταματήσαμε κοντά σε ένα περιπολικό και τον είδα να είναι στο πίσω κάθισμα.

Στο τμήμα δεν μου επέτρεψαν να τον δω σαν να ήταν επικίνδυνος και έπρεπε να μείνω μακριά του.

Ο πατέρας μου δεν είναι τέρας. Είναι αλήθεια πως με χαστούκισε, αλλά το άξιζα", ανέφερε η κόρη του από την άλλη πλευρά.

newsit.gr