Την ευκαιρία να δουν την παιδική κινηματογραφική ταινία \”Κούμπα μια ζέβρα και μισή\” και ταυτόχρονα να ενισχύσουν το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης του Κυττάρου Χαλέπας, θα έχουν τα γονείς και μικρά παιδιά την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο Mega Place.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη και διακεκριμένη και έχει είσοδο 3 ευρώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Παντοπωλείο Αλληλεγγύης του Κυττάρου Χαλέπας.

Η ταινία

Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, ακόμα και στην περίπτωση μιας ζέβρας. Ο Κούμπα είχε την ατυχία να γεννηθεί με τις μισές του ραβδώσεις κι έτσι, το προληπτικό κοπάδι του τού αποδίδει την ξαφνική ξηρασία που έχει πλήξει την περιοχή. Η νεαρή ζέβρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει, για να βρει τον θρυλικό νερόλακκο, όπου οι πρώτες ζέβρες απόκτησαν τις ρίγες τους.

Στο ταξίδι του αυτό, ο Κούμπα θα έχει για συνοδοιπόρους μία θρασύτατη αντιλόπη και μία φανταχτερή στρουθοκάμηλο, ενώ θα γνωρίσει ένα σωρό εκκεντρικούς χαρακτήρες. Η πραγματική πρόκληση θα έρθει, όταν στον δρόμο του εμφανιστεί μια άγρια λεοπάρδαλη.

Σκηνοθεσία:

ΑΝΤΟΝΙ ΣΙΛΒΕΡΣΤΟΝ

Σενάριο:

ΑΝΤΟΝΙ ΣΙΛΒΕΡΣΤΟΝ, ΡΑΦΑΕΛΑ ΝΤΕΛΕ ΝΤΟΝΕ

Ηθοποιοί:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Διάρκεια:

85 λεπτά

Πρεμιέρα:

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Χρονολογία παραγωγής:

2013

Είδος ταινίας:

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Καταλληλότητα ταινίας:

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook