Μια σημαντική διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά. Η ιστορική Νάπολι κάνει «άνοιγμα» στα Χανιά και γενικότερα στην Ελλάδα με την διεξαγωγή του «Napoli F.C. camp» στο «Arena F.C.» , το οποίο βρίσκεται στον κόμβο Μουρνιών.

Από την Τετάρτη 14 μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουνίου υπεύθυνοι της Νάπολι θα βρεθούν στα Χανιά και στις εγκαταστάσεις που έχει ο Σπύρος Αμαραντίδης με σκοπό να κάνουν διάφορες εξετάσεις σε νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και να «τσεκάρουν» ταλέντα. Μάλιστα υπάρχει η δέσμευση από τους υπεύθυνους του καμπ ότι αν ξεχωρίσουν 2-3 ταλέντα με έξοδα της Νάπολι θα μεταβούν στην Ιταλία για νέες εξετάσεις και δοκιμή και εκεί.
Σίγουρα μία σημαντική διοργάνωση από έναν σπουδαίο σύλλογο, που έγινε γνωστός κυρίως στα μέσα της δεκαετίας του 80’ με την παρέα του σπουδαίου Ντιέγκο Μαραντόνα. Με τον, για πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, η ομάδα της Νότιας Ιταλίας κατέκτησε τα μοναδικά της πρωταθλήματα (1986-87 και 1989-90), ένα Κύπελλο (1986-87) και το μοναδικό της Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (1988-89).
Στο καμπ θα υπάρξουν αναλυτικά:

-Εργομετρικές εξετάσεις για κάθε παιδί

-Προπόνηση ανα ηλικία σε μικρά γκρουπ

-Αξιολόγηση παιδιών                                                

-Παρουσία μάνατζερ

-Δυνατότητα παρακολούθησης από προπονητές της Νάπολι

-3 παιδιά θα μεταβούν στην Ιταλία (αν αξιολογηθούν από τους προπονητές της Νάπολι

Επικεφαλής του καμπ θα είναι ο υπέυθυνος φυσικής κατάστασης της Νάπολι Saccone Corrado, ενώ θα παραβρεθεί και ο Mοllo Felice, προπονητής της ομάδας U17 με την οποία κατέκτησε πρόσφατα το αντίστοιχο πρωτάθλημα στην Ιταλία νικώντας στον τελικό την Μπρέσια.
Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ ενώ για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το «Arena F.C.» στον κόμβο Μουρνιών και στα τηλέφωνα: 28210-75700 και 6937320599.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook