Έναν 34χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί χθες στη Χερσόνησο, καθώς στο σπίτι του βρήκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρα και ναρκωτικά χάπια.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθη, χθες (11.12.2014) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (11.12.2014) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στον 34χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 34χρονου και σε εξωτερικούς χώρους, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο δενδρύλλια ινδική κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρα, ύψους περίπου 70 εκατοστών το κάθε ένα, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 476 δισκία, καθώς και ένα δοχείο το οποίο περιείχε κάψουλες λευκής σκόνης αγνώστων στοιχείων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook