Όταν η Ιζαμπέλα Χάρβεϊ ήταν τριών ετών διεγνώσθη με λευχαιμία. Σύμφωνα με τη μητέρα της, στην ηλικία αυτή δεν την απασχολούσαν καθόλου οι αισθητικές συνέπειες της θεραπείας, όπως η απώλεια των μαλλιών της.

Όσο μεγάλωνε, όμως, άρχισε να έχει ανασφάλειες και όποτε έβγαινε από το σπίτι προσπαθούσε να κρύψει το κεφάλι της φορώντας καπέλο.

Όταν βρίσκεται στο νοσοκομείο νιώθει πιο άνετα, καθώς εκεί βλέπει και άλλα παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνη.

Η μητέρα του πεντάχρονου σήμερα κοριτσιού ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να της δείξει ότι δεν είναι μόνη. Επικοινώνησε λοιπόν με το μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Heart of Hope, ο οποίος βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Fox News, ο οργανισμός συνεργάζεται με τη φωτογράφο Αλάνα Χάμπαρτ και την εταιρία Bella Princess, η οποία αναλαμβάνει τη διοργάνωση θεματικών πάρτι και φωτογραφήσεων.

Ο οργανισμός κανόνισε μια φωτογράφηση-έκπληξη για την Ιζαμπέλα, η οποία συνάντησε μια Σταχτοπούτα αλλιώτικη από τις άλλες. Το μοντέλο φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα όπως η πριγκίπισσα του παραμυθιού, όμως δεν είχε μαλλιά, ακριβώς όπως και η Ιζαμπέλα.

Όταν το κοριτσάκι είδε την πριγκίπισσα, πέταξε το καπέλο που φορούσε και αναφώνησε: «Απίστευτο! Είμαστε ολόιδιες!»

\"isa2\"

Η φωτογράφηση είχε σαν στόχο όχι μόνο να δώσει στην Ιζαμπέλα χαρά και θάρρος αλλά και να τη βοηθήσει να ενισχύει την αυτοεικόνα της. Παράλληλα, η ιστορία της μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει ελπίδα και σε άλλα παιδιά με καρκίνο.

onmed.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook