Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στην Κρήτη όπου θα χιονίσει στα ορεινότερα τμήματα, και καλό καιρό στην υπόλοιπη χώρα με παγετό τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014. Στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Καλό καιρό, με αρκετό κρύο αλλά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook