Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 10 Ηρακλειώτες ηλικίας από 22 έως 39 ετών, 23χρονη ημεδαπή και 45χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια», ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, 27χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος καταστήματος, να έχει επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο-αίθουσα εντός του καταστήματος, σε εννέα (9) ημεδαπούς, στην 23χρονη ημεδαπή καθώς και να συμμετέχει και ο ίδιος, στην διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «TEXAS POKER» με χρήματα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

• Το χρηματικό ποσό των τριακοσίων σαράντα ευρώ (340) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων,
• 816 μάρκες διαφόρων χρωμάτων,
• 7 μάρκες με την ένδειξη «DEALER»
• 6 τράπουλες

Επιπλέον, εντοπίστηκε και συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, έναντι του καταστήματος κρυμμένος στα υπάρχοντα δέντρα, έχοντας το ρόλο του τσιλιαδόρου, στον τον οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου το εν λόγω κατάστημα, είχε τροποποιήσει τους όρους της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook