Το μυστήριο γύρω από την κινέζικη café racer μοτοσικλέτα της Longjia κράτησε τελικά λιγότερο απ\’ ό,τι περιμέναμε. Η μοτοσικλέτα της θα παρουσιαστεί λογικά στην Ευρώπη με τα σήματα της Italjet!



Η μικρή café racer της Longjia, όπως φαίνεται, θα έρθει τελικά στην Ευρώπη ως μοντέλο της Italjet που θα ονομάζεται Buccaneer (πειρατής), με κινητήρα χωρητικότητας 250 κ.εκ. 



Η αποκάλυψη έρχεται από την ιστοσελίδα Visordown σύμφωνα με την οποία οι φωτογραφίες που βλέπετε έχουν τραβηχτεί σε πρόσφατη έκθεση μοτοσικλέτας στην πρωτεύουσα Guangzhou της επαρχίας Guangdong στα νότια της Κίνας. 



\"\"



Με το όνομα Buccaneer η Italjet παρήγαγε μια δικύλινδρη δίχρονη μοτοσικλέτα 125 κ.εκ. τη 10ετία του 70 και δεν αποκλείεται να δούμε τελικά αυτό το όνομα να επιστρέφει στη ζωή με ασιατική «βοήθεια». 



Περίεργο πάντως που βλέπουμε τη μοτοσικλέτα να παρουσιάζεται με τα σήματα της Italjet πρώτα στην Κίνα και όχι στην Ευρώπη. Μπορεί απλά να είναι μια προσπάθεια της Longjia να προσελκύσει την ιταλική εταιρία για να προχωρήσει στην παραγωγή της μοτοσικλέτας με το δικό της όνομα. 



Πάντως ο μικρός «Πειρατής» της Longjia δεν είναι καθόλου άσχημος, πολύ καλύτερος μάλιστα απ\’ ό,τι φαινόταν στα σχέδια. Περαιτέρω στοιχεία εξακολουθούν να είναι άγνωστα. Αν όντως έρθει κάποια στιγμή στην Ευρώπη το Buccaneer, η τιμή του αναμένεται χαμηλή.



\"\"



\"\"



\"\"


motokriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook