Πάνω από πέντε ώρες διαρκεί ήδη η άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την συζήτηση να χαρακτηρίζεται «εκτεταμένη και εις βάθος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους, καθώς αποχωρούσε από το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Νωρίτερα, λόγω υποχρέωσης στη Βουλή, αποχώρησε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, χαρακτηρίζοντας «δείγμα αναξιοπιστίας της χώρας» τυχόν ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν αντιρρήσεις ή αντιθέσεις στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο της κυβέρνησης από υπουργούς, βουλευτές ή στελέχη. ο κ. Παπουτσής είπε ότι δεν έχει υπόψη του κάτι συγκεκριμένο και πρόσθεσε ότι δεν διαβάζει «διαρροές».

Σε ό,τι αφορά το «πέρασμα» του Μεσοπρόθεσμου στην κοινωνία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι αυτό είναι «ζήτημα παρουσίασης και χειρισμού του Προγράμματος».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook