«Ποιoς είναι ο τυχερός εκατομμυριούχος;»: Αυτή ήταν η ερώτηση που έβγαινε χθες από το στόμα όλων των πελατών και θαμώνων που επισκέπτονταν το τυχερό πρακτορείο του 30χρονου Ιωάννη Τζικόπουλου στην οδό (Κ. Καρτάλη 187) σχεδόν στο κέντρο του Βόλου, στο οποίο παίχθηκε από Βολιώτη το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ στην 1η κατηγορία (5+1) κερδίζοντας το αστρονομικό ποσό των 5.130.932,51 ευρώ!

Τα χαμογέλα και τα πειράγματα των πελατών στο πρακτορείο του κ. Τζικόπουλου ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, αφού όλοι εμφανίζονταν ως υπερτυχεροί… ωστόσο ο πραγματικός τυχερός παραμένει άφαντος!

Η κ. Βάσω Δράμαλη και η κ. Μαρία Πασχαλούδη, οι οποίες εργάζονται στο πρακτορείο, από την χαρά τους χθες δεν άφηναν ευκαιρία να πάει χαμένη: «Εδώ παίχθηκε το τυχερό δελτίο», ενημέρωναν κάθε πελάτη που έμπαινε στην επιχείρηση.

Κατενθουσιασμένος και λίγο σοκαρισμένος, ήταν ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ Γιάννης Τζικόπουλος, από προχθές που έμαθε ότι το «χρυσό» δελτίο παίχθηκε στο δικό του πρακτορείο. Οπως εξηγεί στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ βρίσκονταν στο σπίτι του όταν τον πήραν τηλέφωνο και τον ενημέρωσαν για την επιτυχία ωστόσο στην αρχή νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα και μπήκε μόνος του στο site του ΟΠΑΠ για να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την επιτυχία…

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook