Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί και, προφανώς, ούτε η τελευταία. Αυτή τη φορά, ο Γάλλος ηθοποιός αποκάλυψε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Independent, πως εκείνος και η παρέα του σκότωσαν κι έφαγαν δύο λιοντάρια, όταν το αυτοκίνητό τους παρουσίασε πρόβλημα, σε ταξίδι του στην Μπουρκίνα Φάσο.

«Τα δύο λιοντάρια περίμεναν μπροστά μας. Δεν μπορούσαμε να μετακινηθούμε. Οι ώρες περνούσαν και δεν μπορούσαμε να βγούμε από το αμάξι, ο Αφρικανός οδηγός μας ήταν τρομοκρατημένος. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, έπρεπε να τα σκοτώσουμε», είπε ο Ντεπαρντιέ, που διευκρίνισε πως επρόκειτο για πράξη αυτοάμυνας.


Ο 66χρονος ηθοποιός μίλησε και για ένα έτερο περιστατικό του 2011 που είχε προκαλέσει αίσθηση. Τότε είχε εκδιωχθεί από πτήση της Air France επειδή...έκανε την ανάγκη του σε μπουκάλι, λίγο πριν την απογείωση του αεροσκάφους.

«Ήθελα κατεπειγόντως να ουρήσω. Είχαμε καθυστέρηση 45 λεπτών και μπροστά μας είχαν προτεραιότητα άλλα επτά αεροπλάνα. Η αεροσυνοδός με εμπόδισε να φτάσω στην τουαλέτα, οπότε ούρησα σε ένα μπουκάλι. Ευτυχώς, η αστυνομία του αεροδρομίου με ήξερε», είπε ο ηθοποιός.

Ο Ντεπαρντιέ είναι γνωστό πως είναι εθισμένος στο ποτό. Όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, μπορεί να καταναλώσει εως και 14 μπουκάλια αλκοόλ ημερησίως και, όπως λέει, συνηθίζει να πίνει από τη στιγμή που θα ξυπνήσει εως ότου κοιμηθεί.

newsbomb.gr