Την αισιοδοξία του ότι ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί και θα μπορέσει να πάρει αυτό που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο και θέλουν να του στερήσουν κάποιοι στα χαρτιά εξέφρασε στους παίκτες της κρητικής ομάδας στην προπόνηση της Δευτέρας ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και τους μίλησε για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την δικαίωση της ομάδας από το Εφετείο Αθηνών.

Ο Νίκος Μαχλάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την δικαίωση της ομάδας τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές ότι «με αυτή την απόφαση πήραν ένα δυνατό μήνυμα τα κέντρα αποφάσεων που ήθελαν να μας καταδικάσουν. Αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό είμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε. Πάνω απ΄όλα θα δικαιωθείτε και εσείς και οι κόποι που έχετε καταβάλει όλη την χρονιά. Ξέρω ότι έχετε περάσει πολλά όλες αυτές τις μέρες και αγωνιάτε για το μέλλον όμως χρειάζεται να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως έχουμε κάποιες εξελίξεις».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ αφού συζήτησε και με τον Νίκο Αναστόπουλο είπε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι νεοτέρας και ως ότου υπάρξουν καινούργια νέα για το τι θα πράξει από εδώ και πέρα η ΕΠΟ και η Πολιτεία μετά την επαναλειτουργία της Ομοσπονδίας από τις 20 Ιουνίου και μετά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook